Velkommen til oss - vi gir små folk store muligheter!

Trygt, trivelig og utviklende.
Det  skal være trygt, trivelig og utviklende å være i Aker Brygge Barnehage SA både for barn, foreldre og ansatte. Vi legger stor vekt på det pedagogiske innholdet og på et åpent og nært forhold til foreldrene, basert på gjensidig tillit og respekt. Barnehagens innhold presenteres for foreldrene via TYRA-appen, avdelingenes egne planer og årsoversikt.

Aker Brygge Barnehage SA har et spennende nærmiljø som vi bruker flittig. Rundt oss ligger fine mål for flotte turer og oppdagelsesreiser som Akershus Festning og Slottsparken. Og det er kort vei til de fleste offentlige transportmidler.

Personalet

Aker Brygge Barnehage SA har 12 heltidsansatte. Det er to utdannete barnehagelærere på alle avdelinger. Felles for alle er at de er engasjerte i barn og har bred barnehageerfaring samt erfaring innenfor musikk og kunst. Det er god og jevn aldersfordeling blant personalet.

Aker Brygge Barnehage SA kan sette inn vikar ved eventuelt sykefravær blant de ansatte.

Måltider

Vi serverer varm lunsj levert av cateringfirma fire ganger i uken. Barna får daglig tilbud om melk og frukt/grønt. Tirsdager har barna med to matpakker grunnet turdag.

Kulturformidling er viktig for oss!

Rammeplanen(2017:50) sier: "I barnehagen skal barna få estetiske erfaringer med kunst og kultur i ulike former og organisert på måter som gir barna anledning til utforsking, fordypning og progresjon. Barna skal støttes i å være aktive og skape egne kunstneriske og kulturelle uttrykk".

Barnehagen benytter seg av ulike kulturtilbud som blant annet teater-og museumsbesøk, bibliotek, Litteraturhuset og ulike arrangementer/festivaler i vårt nærmiljø.

Ski
Om vinteren er barn på Måkeredet med på skiskole. Der har vi lek med ski på bena og litt ferdighetstrening med instruktører fra skiskolen. Foreldre kjøper en pakke som inneholder kursavgift og transport.